Uncategorized

Waarom Triple glas?

Bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen is het belangrijk om te weten wat u wilt bereiken. Naast de voordelen van onderhoudsarm en lange levensduur bieden kunststof kozijnen ook een goede isolatiewaarde aan. Dit kunt u onder andere. bereiken door de juiste keuze van het glas. Isoleren is zeer verstandig om te doen met deze hoge energieprijzen, kiest u daarom voor HR++ glas of kies je voor triple glas?

Wat is het?

Triple glas heeft hele lage UW-waarde, waardoor dit het beste isolerende glas is op de markt. Dit glas heeft 3 glaslagen, waardoor het beter isoleert dan HR++ glas. Standaard levert The Framework Group HR++ glas met als optie om te kiezen voor Triple glas. Ongeveer 8% van een gemiddeld huis bestaat uit kozijnen met glas, hier is dus de grootste winst te behalen.

Hoeveel meer isoleert triple glas?

HR++ glas bestaat uit 2 glasbladen terwijl triple glas uit 3 glasbladen bestaat. Door dit extra blad isoleert triple glas ongeveer 30% beter dan HR++ glas. Het voordeel hiervan is dat het beide kanten opwerkt in de zomer en winter. In de zomer houdt het de warmte buiten en in de winter houdt het de kou buiten. Daarnaast biedt triple glas nog één voordeel, het heeft een hogere geluidsdemping. Woont u langs een drukke weg dan reduceert triple glas het geluid van buiten. Kortom u vergroot niet alleen uw woongenot, maar u bespaart ook op uw energierekening.

Kunststof kozijnen en triple glas.

The Framework Group levert Aluplast kozijnen met een hoge isolatiewaarde. Met de keuze tussen het IDEAL 7000NL blokprofiel en het IDEAL 8000 profiel hoeft u zich geen zorgen te maken. In beide profielen kan zowel HR++ als triple glas worden toegepast.

Kortom: Waarneer u kiest voor triple glas, dan weet u dat dit in samenwerking met het Aluplast profiel een zeer goede isolatiewaarde heeft.

Neem nu contact op met ons om de juiste keuze te maken. Onze kunststof kozijnen van Aluplast zijn isolerend, onderhandsarm, hebben een lange levensduur en zijn inbraakwerend.